Appartement te koop in Gent

Een appartement kopen in Gent? Wijs! Vergeet grootsteden zoals Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent is nu the place to be! Ben jij al lang aan het dromen van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wil jij liever een duplex aan de Coupure? Gent heeft namelijk alles wat u maar zoekt. Deze historische maar tegelijkertijd hippe stad is een plek waar je kan wonen, werken én leven. Staat jouw droom appartement te koop in Gent? Neem dan snel contact op met ons.

Wist je trouwens dat Gent zich de Veggie-stad van Europa mag noemen in 2018? Verder beschikt Gent ook over veel gezellige restaurantjes, praatcafés en ook buurten waar je eens een stapje in de wereld kan zetten.

Als je graag je auto voor de deur parkeert, moet je een bewonerskaart aanvragen. Per domicilie geeft de stad je één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je dan 250 euro per jaar. Aanvragen kun je hier doen. Zoals je misschien wel weet, wordt Gent ook wel de onderwijsstad van Vlaanderen genoemd. Er is een ruim aanbod aan kleuter-, lage- en middelbare scholen. Maar ook aan hogescholen en universiteiten is er zeker geen gebrek. Zijn jouw kids nog  te jong om al naar school te gaan? Dan zijn er genoeg kinderdagverblijven in de buurt waar ze terecht kunnen.