Appartementen te koop Sint-Niklaas

Jij wilt graag een appartement kopen in Sint-Niklaas? Sint-Niklaas is ideaal gelegen, tussen Gent en Antwerpen, maar ook dicht bij Brussel. Sint-Niklaas is een zeer dynamische stad, waar cultuur en onderwijs centraal staan. Het grote, centrale marktplein is dé locatie bij uitstek voor tal van activiteiten. Sint-Niklaas beschikt ook over zeer veel restaurants: Een glas wijn in ‘t Zonneke, of een lekker ontbijtje bij Soep&Zoet? Wist je trouwens al dat er sinds kort zelf een Amadeus gevestigd is in Sint-Niklaas? Reden te meer om een appartement te kopen in Sint-Niklaas.

Wil je ook graag jouw auto voor de deur parkeren? Dat kan! U hebt recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Verder beschikt Sint-Niklaas over een uitgebreid aanbod aan scholen, voor zowel basis- als secundair onderwijs. Is jouw kind nog te jong om al naar school te gaan? Maak dan gebruik van de crèches bij jou in de buurt.